ONSDAGSVANDRINGAR    Våren 2023

 Ansvariga: Alf Sjöstedt tel 073-021 5468

Per Strömgren tel 070-592 5601

Angivna tidpunkter är starttider. Kom därför gärna lite tidigare till startplatsen.

Matsäck medtages efter behov; normalt tar vi en eller två raster under vandringarna.

OBS! Vid minsta risk för halka medtag halkskydd och gärna även skid-/gåstavar. OBS!

Möjlighet finns ofta att avkorta resan under vägen vid alternativa hållplatser eller T-stationer.

 

Den här gången innehåller programmet bara datum för vandringarna, förutom Hellasgården 1/2. Övriga detaljer runt vandringarna, platser, tider, vandringsledare mm kommer att aviseras efterhand via mejl på samma sätt som vi gjort under hela pandemitiden.
Vi har funnit att det förfarandet har fungerat mycket bra. Det ger även möjlighet till en viss flexibilitet med avseende på väder och väglag mm.


  15/3 kl 10:00

Hej alla glada vandrare, trots snön som kommit, avser vi genomföra nedanstående vandring på onsdag. Då kanske snön är borta igen; men Alf provgick sträckan igår och det fungerade, och var tom lite sol.  

15/3 kl 10:00. Vandring Farsta Centrum Tb till Huddinge Tb 9 km

Vandringen går genom villaområdena Svartvik, Högmora, Kynäs, Hörningsnäs och Tomtberga på gångvägar och gator. Inga stora höjdskillnader förekommer. Men på grund av snön och nattkyla finns stor risk för halka på några ställen, så dubbar under skorna rekommenderas. Vandringen kan avbrytas ungefär halvvägs vid passagen av Ågestavägen där bussar går varje halvtimme till Farsta Strand och Huddinge (lämpligen efter lunchrasten)

Vandringsledare: Alf Sjöstedt 073-0215468


Vidare planeras vandringar  29/3, 12/4, 26/4 samt 10/5